ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Ιron Maiden έβαλαν «φωτιά» στο ΟΑΚΑ – Το «επεισόδιο» του Bruce Dickinson με θαυμαστή στη σκηνή -Βίντεο

1 min read

Οι Iron Maiden «γκρέμισαν» το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, με το θρυλικό συγκρότημα να «ευχαριστεί» το σκληροπυρηνικό κοινό της Αθήνας. Ωστόσο, υπήρξε κι ένα περιστατικό που δίχασε τα social media. 

«Θα είναι η μεγαλύτερη συναυλία που έχουμε κάνει ποτέ στην Ελλάδα», είχε προειδοποιήσει ο frontman του συγκροτήματος και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, με πάνω από 40.000 κόσμο να βάζει «φωτιά» στο ΟΑΚΑ εν μέσω καπνογόνων. 

Βέβαια, αν και οι πιστοί θαυμαστές του γκρουπ ξέρουν ότι ο Bruce Dickinson σιχαίνεται τα καπνογόνα και φροντίζει σε κάθε συναυλία να το επισημαίνει ευγενικά δεν σεβάστηκαν -όπως σχεδόν ποτέ- την επιθυμία του.

Μάλιστα, ο Dickinson κάποια στιγμή «ξέφυγε» πάνω στη σκηνή την ώρα του πολυαναμενόμενου «Number of the Beast» λέγοντας σε θαυμαστή «you f@@cking c@@nt I’m singing», με αποτέλεσμα στα social media να υπάρξουν μεταξύ άλλων και επικριτικά σχόλια. Ο ίδιος αποχώρησε και επέστρεψε λίγο μετά δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του, ολοκληρώνοντας ωστόσο το κομμάτι. 

Δείτε το βίντεο: 

Το μόνο σίγουρο πάντως ήταν ότι οι Iron Maiden αποθεώθηκαν, ενώ και το γκρουπ μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε το κοινό της Αθήνας. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.