ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι ΗΠΑ καλούν κάθε Αμερικανό να εγκαταλείψει την Ρωσία και την Ουκρανία!

1 min read

Πληροφορίες για σύλληψη Αμερικανών μισθοφόρων από Ρώσους

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και  το State department εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να εγκαταλείψουν άμεσα την Ρωσία αλλά και την Ουκρανία. Η γνωστοποίηση έγινε πριν από λίγο από το Ned Price (φωτό)

Σύμφωνα με την δήλωση του εκπροσώπου, οι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να φύγουν αμέσως από την Ρωσία και την Ουκρανία διότι τις τελευταίες εβδομάδες οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν και κρατούν Αμερικανούς πολίτες τόσο στη Ρωσία όσο και σε περιοχές της Ουκρανίας υπό τον έλεγχό τους!

Επιβεβαιώνονται δηλαδή οι πληροφορίες που σας είχαμε μετάδοση νωρίτερα, ότι Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται στα χέρια των Ρώσων.

Παράλληλα, υπάρχει μία πληροφορία για σύλληψη αμερικανών πολιτών από ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία. Η πληροφορία ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί. Υπάρχει επίσης μία πληροφορία για σύλληψη Δανών στρατιωτικών, εν ενεργεία, πάλι στην Ουκρανία από τις ρωσικές δυνάμεις και συγκεκριμένα τους Τσετσένους.

Η κατάρριψη του ελικοπτέρου που έγινε νωρίτερα σήμερα από ρωσικά πυρά, ενδέχεται να περιπλέξει ακόμα χειρότερα την κατάσταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντός του ελικοπτέρου επέβαιναν και δύο πολίτες κρατών του ΝΑΤΟ

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική και η ανακοίνωση του Stata department δεν μπορεί να είναι συμπτωματική.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.