ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΙ «ΗΧΗΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

1 min read

Γράφει ο Αντίοχος

Για… αμερικανάκια περνάνε τους Έλληνες οι γνωστοί δημοσιογραφικοί παπαγάλοι του Καμμένου και των Αμερικανών ιμπεριαλιστών – αυτά τα δυο πάνε… πακέτο.

Έτσι, «ηχηρό συμβολισμό» είδαν τα εκστασιασμένα παπαγαλάκια στην συνάντηση του προστάτη υπουργού τους με τον νέο Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (USAREUR) Αντιστράτηγο Christopher Cavoli, στο περιθώριο της 54ης Διάσκεψης για την Ασφάλεια που πραγματοποιείται στο Μόναχο.

Τάχα μου και ντε, ότι οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι εξέφρασαν δια της συναντήσεως αυτής την έμμεση… υποστήριξή τους προς την Ελλάδα, στην πρόσφατη κρίση των Ιμίων!

Μάλιστα, για να ενισχύσουν την καταγέλαστη προπαγάνδα τους, παραθέτουν και κάποιο tweet του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Πάϊατ, για την προαναφερόμενη συνάντηση, μιλώντας πάλι για… «ηχηρό συμβολισμό».

Η πραγματικότητα ωστόσο, είναι ότι και στην τελευταία κρίση οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί έπαιξαν και πάλι το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου, κρατώντας θέση επιτήδειας ουδετερότητας, η οποία βεβαίως ευνοεί πάντα την επιτιθέμενη πλευρά, δηλαδή τους… φίλτατους Τούρκους.

Η δε ενεργή παρέμβασή τους, με την ανάλογη του 1996 συμφωνία «αποκλιμάκωσης» της κρίσης («no ships, no troops, no flags», ήτοι «όχι πλοία, όχι στρατεύματα, όχι σημαίες»), ευνόησε πεντακάθαρα τους Τούρκους, αφού εντάσσεται στη λογική ότι τα Ίμια είναι «γκρίζα ζώνη».

Αυτά τα ολίγα και έτερο ουδέν για τους… μεγάλους μας συμμάχους!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση