ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι “εθνικόφρονες” της ΝΔ απαγορεύουν όλες τις συγκεντρώσεις εκτός από το φεστιβάλ της ΚΝΕ!

1 min read

Την ίδια ώρα που η… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει όλες τις μαζικές εκδηλώσεις, υποχρεώνοντας ακόμα και τους νεόνυμφους να καλούν περιορισμένο αριθμό συγγενών και φίλων τους, δε λέει κανείς κουβέντα για το φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Το οποίο, όπως επιμένουν οι κουκουέδες, θα λάβει χώρα στις 17-18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Τρίτση. 

Προφανώς, υπάρχει μυστική συμφωνία Μητσοτάκη-Κουτσούμπα, με ενδιάμεσο τον πρώην αρχικνίτη και νυν υπουργό των «εθνικοφρόνων» Θεοδωρικάκο, για να διεξαχθεί κανονικά αυτή η σύναξη, η οποία ασφαλώς και εμπίπτει σε όλα τα κυβερνητικά μέτρα απαγόρευσης των εκδηλώσεων, που έχουν ληφθεί για την μη διάδοση του κορωνοϊού!

Όπως υπήρξε και την Πρωτομαγιά, όταν το… επαναστατικό κόμμα εφήρμοζε πιστά τα μέτρα της χούντας, μετρώντας τις αποστάσεις με τις… μεζούρες. Αλλά και προσφάτως, κατά το «αντιιμπεριαλιστικό διήμερο» της ΚΝΕ στην Λάρισα, όπου το… επαναστατικό κόμμα μετρούσε τις αποστάσεις με… αλφάδι!

(ΥΓ): Αλήθεια, το προαναφερόμενο «αντιιμπεριαλιστικό διήμερο» της ΚΝΕ, χρηματοδοτήθηκε από την μητσοτακική Περιφέρεια Θεσσαλίας με 16.004 ευρώ, ως… πολιτιστική εκδήλωση! Μήπως ομοίως θα χρηματοδοτηθεί και το φεστιβάλ της ΚΝΕ, από την μητσοτακική Περιφέρεια Αττικής; Ή μήπως απευθείας από τα μυστικά κονδύλια, για να μην τους πάρουμε χαμπάρι και τους ξεμπροστιάσουμε;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.