ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι εισαγγελείς Διαφθοράς καλούν όσους έδωσαν πιστοποιητικά αναπηρίας στον Φλώρο

1 min read

Η έρευνα των εισαγγελικών λειτουργών για την «υπόθεση Φλώρου», που πέτυχε να βγει από τη φυλακή εμφανιζόμενος με υψηλά ποσοστά αναπηρίας ολοκληρώθηκε.

Πρόσωπα που έχουν εμπλοκή σε πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά, τα οποία οδήγησαν πριν μερικούς μήνες εκτός φυλακής τον καταδικασμένο στην υπόθεση των εταιριών Energa – Hellas Power επιχειρηματία Άρη Φλώρο, καλούν ως υπόπτους διάπραξης αδικημάτων οι εισαγγελείς Διαφθοράς.

Η έρευνα των εισαγγελικών λειτουργών για την «υπόθεση Φλώρου», που πέτυχε να βγει από τη φυλακή εμφανιζόμενος με υψηλά ποσοστά αναπηρίας, ολοκληρώθηκε με ενδείξεις εμπλοκής για περίπου δεκαπέντε πρόσωπα που καλούνται τώρα σε εξηγήσεις, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κλήσεις σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου αφορούν εκτός από την αποφυλάκιση Φλώρου και ακόμη μία, γνωστού ισοβίτη. Το κοινό στοιχείο στις δύο αποφυλακίσεις είναι ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στη διαδικασία ιατρικών γνωματεύσεων και στην περίπτωση του Άρη Φλώρου και στην περίπτωση του καταδικασμένου για δύο ανθρωποκτονίες ισοβίτη.

Ο επιχειρηματίας, που από τον περασμένο Σεπτέμβριο επέστρεψε στην φυλακή, είχε πετύχει τον Αύγουστο να αποφυλακιστεί με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, καθώς προσκόμισε στο δικαστικό συμβούλιο τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ Νίκαιας, βάσει της οποίας είχε ποσοστό αναπηρίας 70%.

Τις επόμενες ημέρες, οι περίπου 15 ύποπτοι θα περάσουν το εισαγγελικό κατώφλι και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.