ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1 min read

Τα αναμενόμενα συγχαρητήρια απέσπασε από τ’ αφεντικά του, το εν Ελλάδι κνίτικο τσιράκι των διεθνών γκάνγκστερς, για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Που αποτελούν συνάμα και υπόσχεση, πως θα συνεχίζουν να τον στηρίζουν μανιωδώς, για να διεκπεραιώσει και τις υπόλοιπες βρωμοδουλειές τους!

Ο πρώτος που του έστειλε τα συχαρίκια, ήταν ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του παλιάτσου Τραμπ, Τζον Μπόλτον, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Συγχαρητήρια στους ηγέτες της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και της “Μακεδονίας”, Ζόραν Ζάεφ, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα που θα προάγει τη σταθερότητα και την ευημερία στα Βαλκάνια».

Ακολούθησε το γκανγκστερόμουτρο που ακούει στο όνομα Μάικ Πομπέο, πρώην διευθυντής της CIA και νυν υπουργός Εξωτερικών: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την απόφαση του Κοινοβουλίου της Ελλάδας να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι ηγέτες της Ελλάδας επέδειξαν όραμα, θάρρος και επιμονή στην προσπάθειά τους να βρουν λύση στη διαμάχη για το όνομα, γεγονός που θα επιτρέψει στη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας να πάρει τη σωστή θέση της στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικροτούν αυτήν την ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή».

Ζήτω η μεγάλη της ΚΝΕ σχολή, που βγάζει τέτοιους αμερικανόδουλους προδότες!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.