ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι 320 επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

1 min read

Επιστολή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο έστειλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και σε συναρμόδιους υπουργούς έστειλαν οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πελατών, μέλη της Κίνησης Επιχειρηματικής Εκπροσώπησης για την Ανάπτυξη «ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ – ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ».

Στην επιστολή τονίζεται «Μετά την παρέμβαση στη Βουλή στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι 8 γραμμές από τις 120 σελίδες  απαξιώνουν και βάζουν λουκέτα σε 3-4.000 μονάδες παραγωγής στο 95% εκτός θυλάκων.

Για τις υφιστάμενες: δεν επιτρέπονται επενδύσεις και επέκταση- μόνο εκσυγχρονισμός-, δηλ θάνατος, ποια υφιστάμενη θα σωθεί 30 χρόνια χωρίς επεκτάσεις!

Για τις νέες επενδύσεις: στα κενά κτίρια δεν προβλέπονται νέες επενδύσεις, νέα ΑΦΜ, νέες ΚΑΔ στα κενά κτίρια ~1.000.000 μ2 ή προίκα της χώρας.

Είναι η ίδια διάταξη “νάρκη” που υπεγράφη 1 μέρα προ των εκλογών!»

Επισυνάπτουν και την εισήγηση 6 λεπτών στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας «Θετικό το νομοσχέδιο», προσθέτοντας ότι έχουν κατατεθεί προτάσεις 10 σελίδων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.