ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εθνική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας λόγω έργων

1 min read

Προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν στην Εθνική Οδό με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου έως και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο τμήμα του Α.Θ.Ε από το 32,7ο έως το 38,1οχλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα υλοποιείται αποκλεισμός της Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 19:00 έως στις 06:00 και από Παρασκευή στις 21:00 έως το Σάββατο στις 08:00, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών.

Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 11/08/2023 στις 06:00 έως και την Πέμπτη 17/08/2023 στις 19:00 δεν θα υλοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί
νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός επισημαίνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Παράλληλα εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.