ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οδηγούν σε δίκη τον Ιερέα της Ρόδου που αποκάλεσε προδότες αυτούς που ξεπούλησαν την Μακεδονία ΜΑΣ!

1 min read

Κανένα πρόσχημα φαίνεται ότι δεν κρατούν οι εθνομηδενιστές της κυβέρνησης, οι οποίοι ποινικοποιούν ακόμη και την διαφωνία στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, γι’ αυτό καθίζουν στο «σκαμνί» τον αντιστασιακό ιερέα της Ρόδου που αποκάλεσε προδότες αυτούς που επέτρεψαν την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα, παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, πατήρ Χρήστος Σιάννας, μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Ο Πατριώτης Ιερέας οδηγείται στην δικαιοσύνη με κατηγορία την δημόσια προτροπή σε βία! Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα. «Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο ο πατήρ Χρήστος τόνισε: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο πατήρ Χρήστος.

«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο πατήρ Χρήστος. To κήρυγμά του αναρτήθηκε στο YouTube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής: «Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη την σημασία της λέξεως». Ο ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως, γιατί, εδώ και χρόνια, έχει αναλώσει την ζωή του βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Είναι πραγματικά προκλητικό να οδηγείται στο δικαστήριο με κατηγορία την δημόσια προτροπή σε βία ένας Ιερέας και την ίδια στιγμή να αφήνονται ανενόχλητες και ατιμώρητες οι παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες που με το «κρεμάλα στους φασίστες» ομολογούν ότι θέλουν να δολοφονήσουν ανθρώπους με αντίθετα πολιτικά πιστεύω, καθώς και οι διαδικτυακές αθλιότητες κάποιων ακοινώνητων ψυχοπαθών, άεργων αργόσχολων και ανέραστων κομπλεξικών αγνώστου πατρός που βρίζουν νεκρούς, όπως έκαναν με τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «ψυχάκια».

Μπορεί η επιλεκτικότητα και η εκδικητικότητα των εθνομηδενιστών που κυβερνούν τον Τόπο να είναι δεδομένη, το ίδιο δεδομένη όμως είναι και η συμπαράσταση του Ελληνικού Λαού στον Ιερέα, ο οποίος τόλμησε να τα βάλει με αυτούς που ξεπούλησαν την Μακεδονία ΜΑΣ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.