ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όχι άλλο κάρβουνο! Μέχρι και νεκρό από εγκεφαλικό κατέγραψαν στα θύματα της πανδημίας

1 min read

Μια ακόμα παραδοχή για τα μαθηματικά του… τρόμου που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να εξαπλώσει τον κορωνοπανικό, έκανε απόψε ο “εθνικός λοιμωξιολογος” Σωτήριος Τσιόδρας.

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ενός ασθενούς που κατέληξε από εγκεφαλική αιμοραγία. Στη διάρκεια της νοσηλείας του και ενώ ήταν σε κρίσιμη κατάσταση διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Όταν κατέληξε, τέθηκε το ερώτημα αν θα καταγραφεί ως θάνατος από κορωνοϊό ή απο εγκεφαλική αιμοραγία και η απάντηση ήταν να καταγραφεί ως θάνατος από τον κορωνοϊό. Ο σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας, Τσιόδρας, εξήγησε ότι αυτό συνέβη για να μην υπάρχει… «υποκαταγραφή» των θανάτων: «Ίσως έτσι έχουμε καταγράψει περισσότερους θανάτους, αλλά σίγουρα δεν έχουμε καταγράψει λιγότερους».

Στα λόγια μας έρχονται! Το ζητούμενο ήταν να καταγραφούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό. Αλλά μην πάει ο νους σας στο κακό και μην είστε ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ. Δεν έγινε όλο αυτό για πολιτική εκμετάλλευση… Ο κύριος Τσιόδρας εξηγεί:

“Πρέπει να πω ότι με έχει κουράσει η φιλολογία των θανάτων. Η ανάγκη να μιλάμε γι’ αυτούς σαν μέρος της καθημερινής αναφοράς. Πιστέψτε με δεν είναι κίνητρο για φόβο, ούτε για να προκαλέσει πανικό. Είναι κατά τη γνώμη μου ότι αποδίδουμε τιμή στους αγαπημένους μας, που έφυγαν από κοντά μας. Να θυμόμαστε το τίμημα που πληρώσαμε και πληρώνουμε σαν κοινωνία για τον νέο ιό.”

Πιστέψτε τον…

Κουράστηκε ο κ. Τσιόδρας από την “φιλολογία των θανάτων”, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα… Ένα ολόκληρο έθνος κουράστηκε μαζί τους και μια χώρα οδεύει προς την οικονομική καταστροφή εξαιτίας αυτής της “φιλολογίας των θανάτων”, την οποία εμείς με το θάρρος της γνώμης μας χαρακτηρίσαμε από την πρώτη ημέρα ως προπαγάνδα του τρόμου.

Για το τέλος, μην… πανικοβάλλεστε. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διά μέσω του κ. Σωτήρη Τσιόδρα ήδη χαρακτήρισε ως “πρωτοποριακό” το εμβόλιο (ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!) που «ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων»…

Καλά ξεμπερδέματα και… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.