ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΑΣΑ – Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν σταδιακά όλες οι πύλες του Μετρό

1 min read

Ηλεκτρονικό ειστήριο: Στο σταδιακό κλείσιμο και των πυλών των ΑμεΑ στους σταθμούς του Μετρό προχωρά ο ΟΑΣΑ, σηματοδοτώντας την ολοκληρωτική μετάβαση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Το κλείσιμο των πυλών των ΑμεΑ πρόκειται να πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και γι’ αυτό ο Οργανισμός καλεί όσους ανέργους και ΑμεΑ δεν έχουν φορτίσει την προσωποποιημένη κάρτα τους με δωρεάν κόμιστρο από τα αυτόματα μηχανήματα, να το πράξουν τις επόμενες ημέρες.

Ο ΟΑΣΑ έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 110.000 αιτήσεις δικαιούχων δωρεάν μετακίνησης. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.



Ο Οργανισμός ανακοίνωσε, επίσης, ότι είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καθώς έχουν διατεθεί περισσότερες από 950.000 προσωποποιημένες και απρόσωπες κάρτες.

Μάλιστα, τα έσοδα του Οργανισμού το μήνα Μάρτιο, οπότε έκλεισαν οι πύλες σε αρκετούς σταθμούς, παρουσίασαν διψήφιο ποσοστό αύξησης.

Έως και σήμερα, έχουν κλείσει οι πύλες (πλην της πύλης των ΑμεΑ) στην πλειονότητα των σταθμών του Μετρό και ειδικότερα, οι 14 στους 20 σταθμούς της Γραμμής 2 (Ανθούπολη – Ελληνικό) και οι 13 στους 21 σταθμούς της Γραμμής 3 (Αγ. Μαρίνα – Αεροδρόμιο), ενώ στον Ηλεκτρικό (Γραμμή 1, Κηφισιά – Πειραιάς) έχουν κλείσει οι πύλες στους 4 από τους 24 σταθμούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.