ΟΑΕΔ: Τι ανακοίνωσε για το ακατάσχετο των εργατικών κατοικιών

Newskamatero

ΟΑΕΔ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Δεν επιτρέπεται η κατάσχεση των Εργατικών Κατοικιών εάν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι την αποπληρωμή του τμήματος στον πρώην ΟΕΚ και νυν ΟΑΕΔ (oaed.gr) ως καθολικό διάδοχο του πρώτου.

 

Αυτό διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ ενημερώνοντας τους οικιστές των Εργατικών Κατοικιών πανελλαδικά. Το νομοθετικό διάταγμα που ορίζει τα παραπάνω είναι το 910 /1971 άρθρο 1 παρ.3.

 Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΟΑΕ∆ ενημερώνει τους οικιστές των Εργατικών Κατοικιών πανελλαδικά ότι, βάσει του Νομοθετικού ∆ιατάγματος 910 του 1971, άρθρο 1, παρ. 3, δεν επιτρέπεται η κατάσχεση των Εργατικών Κατοικιών για ληξιπρόθεσμες οφειλές, μέχρι την αποπληρωμή του τιμήματος στον πρώην ΟΕΚ και νυν ΟΑΕ∆ ως καθολικό διάδοχο του πρώτου».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Μπελάδες για την Σακίρα: Την ελέγχουν για φοροδιαφυγή!Αντιμέτωπη μέχρι και με φυλάκιση (ΦΩΤΟ)

Φορο-μπελάδες φαίνεται ότι έχει η Σακίρα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κατηγορείται για φοροδιαφυγή και βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμη και με φυλάκιση Οι ισπανικές φοροεισπρακτικές αρχές έχουν ζητήσει από εισαγγελείς να ερευνήσουν τις οικονομικές συναλλαγές της 40χρονης Κολομβιανής σταρ από το 2011 έως και το 2014, μετά από ισχυρισμούς ότι έχει αποφύγει […]