ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις, άμεσα, για 86 θέσεις σε βρεφονηπιακούς

1 min read

Εκδόθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 86 υπαλλήλων σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Σε επικοινωνία του workenter με υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού, «αποκωδικοποιήθηκε» ολόκληρη η διαδικασία για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς, η προκήρυξη είχε «κολλήσει» προσωρινά στην αναγγελία της σε περιφερειακή εφημερίδα, γεγονός που τοποθετεί την έναρξη υποβολής αιτήσεων μεθαύριο Τετάρτη (7/11) ή Πέμπτη Νοεμβρίου.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στους νομούς: Αιτωλοακαρνίας, Αττικής, Αχαϊας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Μεσσηνίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Οι νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν σε κάθε περιοχή, ξεχωριστά, ενώ σε επικοινωνία του workenter με τους αρμόδιους φορείς προέκυψε ότι οι πίνακες θα αναρτηθούν και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Σημειώστε:

  • Οι υποψήφιοι θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας έως τις 31 Ιουλίου 2019
  • Το workenter δημοσιεύει -συγκεντρωτικά- τις περιοχές στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις, βοηθώντας τους υποψήφιους να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία

Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα, δικαιολογητικά, πρώτο μισθό και επιδόματα, πατώντας το κουμπί «Δείτε το έγγραφο».

 

Δείτε αναλυτικά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.