ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΑΕΔ: 77 επιχειρήσεις προσφέρουν το Σάββατο πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας – Δείτε τις ειδικότητες

1 min read

ΟΑΕΔ – 77 επιχειρήσεις με περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» το Σάββατο στον Πειραιά.

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η 4η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, έχουν πλέον δηλώσει συμμετοχή 77 επιχειρήσεις με περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι εταιρείες προσφέρουν θέσεις εργασίας σε ειδικότητες όπως τουριστικών επαγγελμάτων, εκπαιδευτικών, υπαλλήλων γραφείου, υπαλλήλων λογιστηρίου, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, προγραμματιστών, software engineers, τεχνικών πεδίου, νοσηλευτών και γενικού ιατρικού προσωπικού, πωλητών καταστημάτων, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, διαφόρων τεχνικών επαγγελμάτων, οδηγών, αποθηκάριων, προσωπικού ασφαλείας, χειριστών μηχανημάτων, εργατών κ.α.

Δείτε στη ακολουθεί, τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και τις ειδικότητες που αναζητούν.

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-peiraias-2022

Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων του Οργανισμού, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.