ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο καιρός σήμερα

1 min read

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές στην ανατολική και στη νότια χώρα, δε στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες και στην Εύβοια και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, στην κεντρική και στην βόρεια Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς στα νοτιοανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες με σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 5 και το πρωί 6 και στο Θερμαϊκό έως 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην πυρόπληκτη Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με βροχές και νωρίς το πρωί με σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς στην κεντρική και στη βόρεια Εύβοια κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση του καιρού. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ, το μεσημέρι σταδιακά 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά έως 20 βαθμούς).

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στη Χαλκιδική. Στην δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 6 μποφόρ, τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, αυξημένες από το απόγευμα στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και στα ανατολικά με σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, νωρίς το πρωί στις Σποράδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα βόρεια. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, τοπικά το πρωί στα ανατολικά, έως 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με βροχές. Από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και το βράδυ θα σταματήσουν. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 6 με 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια, όπου το πρωί θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 6-7 μποφόρ, στα νότια πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα νότια έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Για την Παρασκευή προβλέπεται βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις πρωινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από νωρίς το απόγευμα σε βορειοδυτικούς, έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.