ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο ΖΑΕΦ… ΞΕΧΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ «ΒΟΡΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟΥ! ΤΥΧΑΙΟ;

1 min read

Το κορόιδο συνεχίζει να κάνει ο Ζάεφ για το «Βόρεια Μακεδονία», εξακολουθώντας να χρησιμοποιεί για το κρατίδιό του το σκέτο «Μακεδονία».

Έτσι, σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, αναφέρει ότι:

«Η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου. Οι επενδυτές γνωρίζουν ότι τώρα είμαστε μια σταθερή και ασφαλής χώρα. Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Προχωράμε μπροστά, ήρθε η ώρα για την οικονομία!».

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας από τους 153 προδότες, ο Ζάεφ μίλησε για «Έλληνες» και «Μακεδόνες»: «Οι λαοί και οι χώρες μας έχουν καταφέρει μία κοινή νίκη για την ειρήνη και την πρόοδο στα  Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Ας είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Μακεδόνες και όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτήν την περιοχή. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο κοινός δρόμος, που έχει ανοίξει με τις πιο φιλικές προθέσεις και αξίες που προέρχονται από την κοινή ευρωπαϊκή οικογένεια».

Με λίγα λόγια, το «Βόρεια» είναι μια απάτη, που χρησιμοποιήθηκε για να περάσει η προδοσία στην Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί θα εξακολουθήσουν να λέγονται «Μακεδόνες» και η χώρα τους «Μακεδονία» και το συνθετικό «Βόρεια» θα υπάρχει μόνο στα ταμπελάκια μπροστά από τους εκπροσώπους των Σκοπίων στις διεθνείς διασκέψεις!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.