ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει την έξοδο σε αρχηγό και υπαρχηγό της ΕΛΑΣ

1 min read

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν συμπεριλαμβάνει στον σχεδιασμό του τους  κ.κ. Ανδρικόπουλο και Καραμαλάκη

Χωρίς τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ έγινε η πρώτη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Απουσίες που δείχνουν ότι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν συμπεριλαμβάνει στον σχεδιασμό του τους  κ.κ. Ανδρικόπουλο και Καραμαλάκη, αρχηγό και υπαρχηγό, αντίστοιχα.

Νωρίτερα ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε σύσκεψη για τον αντιπυρικό σχεδιασμό και έχει στόχο να αποκτήσει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου σαφή και πλήρη εικόνα για τον έως σήμερα σχεδιασμό, τα διαθέσιμα μέσα και το δυναμικό προκειμένου να γίνουν άμεσα οι οποίες αλλαγές ή διορθώσεις κριθούν αναγκαίες, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ήδη στον Ιούλιο και τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά πιεστικά.

«Χαίρομαι που είναι ξανά εδώ. Μεγάλη τιμή για εμένα η ανάθεση αυτού του χαρτοφυλακίου. Τιμη και ευθύνη. Γνωριζόμαστε από παλιά έχουμε δώσει μαζί μεγάλες μάχες. Η ασφάλεια είναι το μέγιστο αγαθό. Χωρίς την ασφάλεια η δημοκρατία σαπίζει και είναι η χαρά του ακροδεξιού και του ρατσιστή που μισεί την κοινωνία και τους ανθρώπους. Σας καλώ όλους σε επαγρύπνηση. Στόχος να εργαστούμε ώστε να μειώσουμε το έγκλημα και να δημιουργήσουμε καθεστώς κοινωνικής ειρήνης στις πόλεις» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Σημειώνεται ότι το παρών στη σημερινή τελετή ανάληψης των καθηκόντων του κ.  Χρυσοχοΐδη έδωσε και ο κ.Φώτης Νασιάκος, πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, με κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και λέγεται ότι θα αναλάβει ρόλο άτυπου συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη.

Δημοσίευση στα Social Media