ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

O Xρήστος δεν «μένει» πια εδώ: Πέθανε ο παλιότερος άστεγος της Αθήνας (pic)

1 min read

Η «Κιβωτός Αστέγων», με δράση υπέρ των αστέγων συμπολιτών μας, ανέδειξε μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook τον θάνατο του πιο παλιού αστέγου του κέντρου της Αθήνας, Χρήστου, με καταγωγή από την Ικαρία. 

Το θέμα των αστέγων ανά τον κόσμο είναι υπαρκτό και ιδιαίτερα σημαντικό, άσχετα αν πολλοί από μας το παραβλέπουμε εξαιτίας του φρενήρη ρυθμού της καθημερινότητάς μας αλλά και των δικών μας, προσωπικών προβλημάτων. Στο κέντρο της Αθήνας επιβιώνουν κάτω από άθλιες συνθήκες πολλοί εξ αυτών, με τους περισσότερους να πεθαίνουν μόνοι και αβοήθητοι.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Χρήστος, ο οποίος κατά τη σελίδα της «Κιβωτού Αστέγων» στο Facebook ήταν ο παλιότερος άστεγος του κέντρου της Αθήνας και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν από το Πάσχα. Η συγκεκριμένη σελίδα ανέδειξε το θέμα για τον χαμό του πρώην οικοδόμου με καταγωγή από την Ικαρία μέσω του ακόλουθου ποστ:

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ του άστεγου φίλου μας … , του Χρήστου, του Χρηστάρα, του πιο γνωστού αστέγου στην Ελλάδα, στην οδό Σταδίου .
Από εχθές, 4-5-2020, μετά την άρση των περιορισμών, στις μετακινήσεις, αρχίσαμε πάλι να συλλέγουμε πληροφορίες, για την κατάσταση των αστέγων ,αλλά , και, να βοηθάμε , τους απόλυτα φτωχούς, της κοινωνίας μας, πιο πρίν, μας είχε απαγορευθεί, να το κάνουμε .
Σήμερα, 5-5-2020, με πολύ μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο, πρίν το Πάσχα, του φίλου μας το…Δείτε περισσότερα

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.