ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τζόρτζ Σόρος προσπαθεί να ανατρέψει το

1 min read

Ο Τζόρτζ Σόρος, ο δισεκατομμυριούχος που έχει γίνει γνωστός ως ο άνθρωπος που «έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας», στηρίζει εκστρατεία για την ανατροπή του Brexit, σύμφωνα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, The Daily Telegraph.

Ο γνωστός επενδυτής είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που σχετίζεται με το γκρουπ παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας, “Best for Britain”, το οποίο σχεδιάζει να ξεκινήσει εκστρατεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα, η οποία έχει ως στόχο να οδηγήσει σε νέο δημοψήφισμα για να μείνει η Μεγάλη Βρετανία, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συγκεκριμένη εκστρατεία, προσπαθεί να στρατολογήσει μεγάλους χρηματοδότες των Συντηρητικών, σε μια προσπάθεια να υποσκάψουν την Τερέζα Μέϊ. Σχεδιάζει επίσης, να στοχοποιήσει βουλευτές και να τους πείσει να ψηφίσουν εναντίον της τελικής συμφωνίας για το Brexit, έτσι ώστε να προκληθεί νέο δημοψήφισμα ή νέες γενικές εκλογές, σύμφωνα με έγγραφο στρατηγικής που διέρρευσε από συνάντηση του γκρουπ, και έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα.

Το έγγραφο αναφέρει, ότι η εκστρατεία θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα, και θα πρέπει, «να αφυπνίσει τη χώρα, λέγοντας ότι το Brexit δεν είναι τελειωμένο γεγονός. Δεν είναι πολύ αργά να σταματήσουμε το Brexit”. Σε αυτή τη γραμμή κινείται άλλωστε και ένας παλιός γνώριμος του Σόρος και υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, ο πρώην Πρωθυπουργός, Τόνι Μπλέρ.

mignatiou.com

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.