ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τζο Μπάιντεν  επισκέφτηκε τους Αμερικανούς στρατιώτες Στην Πολωνία

1 min read

Η 82η αμερικανική μεραρχία είναι η τελευταία που εγκατέλειψε το Αφγανιστάν και μέρος των δυνάμεων που αναπτύχθηκαν στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ

Μια μέρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ είναι «ενωμένο όσο ποτέ», ο Αμερικανός Πρόεδρος επισκέφτηκε την Πολωνία για να βρεθεί δίπλα στους Αμερικανούς στρατιώτες που σταθμεύουν στη χώρα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Η 82η αμερικανική μεραρχία είναι η τελευταία που εγκατέλειψε το Αφγανιστάν και μέρος των δυνάμεων που αναπτύχθηκαν στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, για να ενισχύσουν την αμερικανική στρατιωτική παρουσία μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One προσγειώθηκε στο Ρζεσζόφ, 80 χλμ. από τα σύνορα, με τον Τζο Μπάιντεν να τρώει πίτσα μαζί με τους στρατιώτες του και να βγάζει selfies, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους.

«Βρίσκεστε στο επίκεντρο μιας μάχης μεταξύ δημοκρατίας και απολυταρχίας. Αυτό που κάνετε είναι σημαντικό, πραγματικά σημαντικό», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μπάιντεν, επόμενος σταθμός είναι η Βαρσοβία, για συνομιλίες με Πολωνούς ηγέτες και επίσκεψη σε κέντρο υποδοχής Ουκρανών προσφύγων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.