ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο τζιχαντιστής επέστρεψε στην Τουρκία δεν τον άφησαν να μπει στην Ελλάδα

1 min read

Δεν έχει τέλος το… μυστήριο του Έβρου καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (11/11), επανήλθε ο Αμερικανός υπήκοος αραβικής καταγωγής στις Καστανιές, ζητώντας να μπει στη χώρα μας.

Ωστόσο, οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και επέστρεψε στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον εν λόγω δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του παρά ταύτα οι ελληνικές Αρχές σφράγισαν το διαβατήριό του.

Η ΕΛ.ΑΣ. περιγράφει το περιστατικό από το πρωί, όταν τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι επρόκειτο για τζιχαντιστή που ήθελε να περάσει στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο ο Αμερικανός δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.