ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τσιτσιπάς “τρέλανε” τον Ζβέρεφ! Σε απόγνωση ο… ηττημένος Γερμανός – video

1 min read

Ώρες ώρες πιστεύει κανείς πως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βλέπει τον Στέφανο Τσιτσιπά και… χάνει από τα αποδυτήρια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τον αγώνα τους στο Ελλάδα – Γερμανία, για το ATP Cup.

Ούτε ο Μπόρις Μπέκερ δεν μπορούσε να ηρεμήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που -για έναν ακόμα αγώνα του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά– έδειξε… ανήμπορος να τον νικήσει. Ο Έλληνας τενίστας πήρε τον αγώνα για το ATP Cup με 2-0 σετ (6-1, 6-4), με τον Γερμανό να βγάζει νεύρα στο δεύτερο σετ.

Από 2-0 πίσω στα game του δεύτερου σετ, ο Τσιτσιπάς πήρε τέσσερα σερί, φέρνοντας την… απόγνωση στον Ζβέρεφ, που πήγε στον πάγκο του για τάιμ άουτ, φώναξε στους συμπαίκτες του και έδειξε να μην πιστεύει αυτό που του συμβαίνει. Θυμίζουμε ότι στο Tour, οι νίκες του Τσιτσιπά κόντρα στον Ζβέρεφ έφτασαν το 5-1 υπέρ του Έλληνα τενίστα (είχε ηττηθεί μόνο στην πρώτη τους συνάντηση).

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελλάδας στη διοργάνωση. Νωρίτερα, ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γιαν Στρουφ στην πρεμιέρα της σειράς Ελλάδα-Γερμανία, που πλέον είναι στο 1-1. Για να αποκτήσει, όμως, αξία η συγκεκριμένη νίκη, θα πρέπει η ελληνική ομάδα να νικήσει και στο διπλό, όπου θα ξαναδούμε τον Τσιτσιπά.

Θυμίζουμε ότι στην άλλη αναμέτρηση του Group F η Αυστραλία επικράτησε με 3-0 του Καναδά και βρίσκεται στην κορυφή με τρεις νίκες. Την Τρίτη (7/1), μάλιστα, στις 09.30 η παρέα του Νικ Κύργιου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.