ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα για τους θανάτους προσφύγων στη Μεσόγειο!

1 min read

«Η Ελλάδα είναι που ληστεύει, ξεγυμνώνει και βασανίζει αυτούς τους ανθρώπους»!

Αναπαράγοντας την προπαγάνδα του Ερντογάν, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της ΤουρκίαςΟμέρ Τσελίκ, προχώρησε σε ξεκάθαρη επίθεση κατά της Ελλάδας. Και μας κατηγόρησε για τους θανάτους των προσφύγων στη Μεσόγειο!

«Υπεύθυνοι για τους θανάτους των παιδιών στη Μεσόγειο είναι το καθεστώς Άσαντ και η Ελλάδα που σουβλίζει τις βάρκες στις οποίες επέβαιναν αυτά τα παιδιά. Η Ελλάδα είναι που ληστεύει, ξεγυμνώνει και βασανίζει αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε προκλητικά ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, επιχειρώντας να παρουσιάσει το άσπρο για μαύρο.

Αναφέρθηκε δε τόσο στον Νίκο Δένδια όσο και στον υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουνάλ Τσεβικόζ, που τον κατηγόρησε ότι παίρνει το μέρος της Ελλάδας, επειδή δήλωσε ότι το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» είναι μαξιμαλιστική θέση«Διάβασα σήμερα τα λόγια του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών και είναι λυπηρό που τα λόγια του και αυτά που είπαν αυτοί οι φίλοι (CHP) είναι τόσο παράλληλα» δήλωσε το φερέφωνο του Ερντογάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.