ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τσαβούσογλου έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε on air στη Σουηδή ΥΠΕΞ [βίντεο]

1 min read

Οι Τούρκοι είναι εκνευρισμένοι από την διεθνή απομόνωση και το δείχνουν κάθε στιγμή. Ετσι και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τασαβούσογλου δεν δίστασε να καυγαδίσει με την Σουηδή ομόλογό του Αν Λίντε ενώπιον των δημοσιογράφων.

Ο Τούρκος υπουργός πραγματικά εκτός εαυτού είπε μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν ζητάτε τη δίκαιη κατανομή των υδρογονανθράκων; Γιατί; Λόγω της αλληλεγγύης στην ΕΕ. Η άδικη όμως αλληλεγγύη τυφλώνει και την ΕΕ και τον καθέναν. Γιατί δεν ασκείτε κριτική στην Ελλάδα για μια φορά όταν βυθίζονται βάρκες με τόσους πολλούς μετανάστες; Επειδή η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ έχει πνεύμα αλληλεγγύης, έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική.

Αφού είσαστε ευαίσθητοι στα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν βλέπετε την Ελλάδα στο θέμα των προσφύγων; Γιατί δεν λέτε κουβέντα για τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων; \Με ποιο δικαίωμα ζητάτε από την Τουρκία να αποσυρθεί από τη Συρία;».

Όλα αυτά γιατί η Σουηδή υπουργός,  είχε ζητήσει από την Άγκυρα να αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Συρία και παράλληλα να μην παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.