ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Τουρκικός στρατός Από ήττα σε ήττα στη Συρία Υποχωρεί στην τελευταία του βάση στο Χαλέπι

1 min read

Από ήττα σε ήττα οδηγείται ο τουρκικός στρατός στη βορειοδυτική Συρία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνείο του Χαλεπίου, που μεταδίδουν τα αραβικά μέσα ενημέρωσης, τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και υποχωρούν με κατεύθυνση την μοναδική βάση που τους έχει απομείνει στην περιοχή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες Δευτέρα, ο τουρκικός στρατός ολοκλήρωσε την απόσυρσή του από την περιοχή Jabal Anadan στο Χαλέπι, καθώς αυτή η έπειτα από διαρκή πολιορκία δέκα μηνών από τον Συριακό Αραβικό Στρατό.

Με την απόσυρση του από το παρατηρητήριο Jabal Anadan, ο τουρκικός στρατός διαθέτει πλέον μόνο μια  τελευταία βάση που βρίσκεται εντός των περιοχών που ελέγχονται από τις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις στη βόρεια περιοχή της χώρας.

Όπως μεταδίδει το AMN, επικαλούμενο πληροφορίες από πηγές εντός του κυβερνείου στο Χαλέπι,  οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πιθανότατα θα αποσυρθούν και από αυτές τις  τελευταίες θέσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τη μεταφορά εξοπλισμού και στρατιωτών από αυτές τις επισφαλείς θέσεις και οχυρώσεις τους τελευταίους δύο μήνες.

Με πληροφορίες από: AMN

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.