ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο super Λαϊκιστής Μητσοτάκης και τα αναδρομικά των συνταξιούχων

1 min read

Οι συνταξιούχοι ήταν πάντα οι καλύτεροι εκλογικοί πελάτες της Νέας Δημοκρατίας και ο δήθεν εκσυγχρονιστής πρωθυπουργός, που δεν το αρέσει, μας έλεγε, ο λαϊκισμός, φροντίζει να κρατά ζεστή την εκλογική πελατεία του.

Όπως ανακοινώθηκε αναδρομικά 11 μηνών πρόκειται να λάβουν 250.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη. Η ΝΔ όμως φρόντισε να διαρρεύσει ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα αναδρομικά πρόκειται να τα πάρουν όλοι οι συνταξιούχοι, συνολικά 2,5 εκατομμύρια πολιτών!

Πότε θα τα πάρουν αλήθεια; Εκεί τα πράγματα μπλέκονται, αφού αφήνουν κάποιοι ανοικτό το θέμα ότι μπορεί να μη τα πάρουν όλοι…

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό εργασίας Βρούτση, δήλωσε ότι η απόφαση θα υλοποιηθεί ανάλογα με τις αντοχές της οικονομίας… Ποιας οικονομίας; αυτής που καταρρέει με τα μέτρα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό; Ίσως, δηλαδή και ποτέ!

Όμως, η ελπίδα παραμένει και δεν αποκλείεται παραμονές εκλογών όποτε τις αποφασίσει ο Μητσοτάκης, αν και δήλωσε ότι θα ήταν ανέντιμο να τις κάνει μέσα σε αυτόν τον χρόνο, όποτε τις αποφασίσει, λοιπόν θα μοιράσουν κάποια ποσά για να εισπράξουν ψήφους.

Και ύστερα έχουν το θράσος να λένε ότι δεν είναι λαϊκιστές! Όχι μόνον λαϊκιστές είναι, αλλά φτηνοί πολιτικάντηδες, που θυμίζουν περασμένες εποχές με τον κομματάρχη και το ρουσφέτι και το άθλιο κομματικό κράτος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.