ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

O Σγουρός θα στείλει αναφορά στην Google γιατί… Πατούλης και Δούρου βγαίνουν «ψηλότερα»….

1 min read

Αναφορά στην Google πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Σγουρός σχετικά με τις πρακτικές που μετέρχονται οι ανθυποψήφιοί του Γ. Πατούλης και Ρ. Δούρου για την προβολή τους με τη χρήση του… δικού του επιθέτου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Σγουρού και «όπως προέκυψε μετά από καταγγελίες μελών της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που αντιλήφθηκαν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι κ. Δούρου και Πατούλης πληρώνουν στα adwords της Google για να εμφανίζεται το δικό τους όνομα όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στον ιστοχώρο της Google με τις λέξεις κλειδιά «Γιάννης Σγουρός» ή «Γ. Σγουρός»«.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρός δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ενώ κάποιος έχει κάνει αναζήτηση στο Google την λέξη «Σγουρός», τα πρώτα αποτελέσματα αφορούν στον… κ. Πατούλη και την κα Δούρου.

Τι λέει ο Σγουρός για την Google
«Τα adwords είναι μία δυνατότητα προβολής που παρέχει η Google στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν με εισαγωγή λέξεων που χρησιμεύουν ως λέξεις κλειδιά. Για παράδειγμα εάν κάποιος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει, ώστε όταν κάνει κάποιος αναζήτηση στη Google με τη λέξη ένδυση να εμφανίζεται π.χ. η ιστοσελίδα του. Εάν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν την ίδια λέξη κλειδί, τότε στην αναζήτηση της Google εμφανίζεται πρώτος εκείνος που θα πληρώσει τα περισσότερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες, η κα Δούρου πριν από λίγες ημέρες και ο κ. Πατούλης σήμερα, όπως προκύπτει από τα αδιάψευστα συνημμένα αρχεία, κατέβαλαν λεφτά στα adwords της Google ώστε εάν κάποιος κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Γ. Σγουρός» να εμφανίζονται οι ίδιοι!!!

«Οι μεθοδεύσεις των ανθυποψηφίων μου, που δεν έχουν προηγούμενο, μαρτυρούν εκτός από πανικό, επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο, κανένας ηθικός φραγμός εκ μέρους τους στον δρόμο προς την κάλπη. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Έχασαν κάθε μέτρο πολιτικού πολιτισμού. Οι πολίτες πλέον βλέπουν κρίνουν και συγκρίνουν, ποιοι έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα για την Περιφέρεια Αττικής και ποιοι επιχειρούν να επικρατήσουν με κινήσεις του παρασκηνίου», σημείωσε σχετικά ο Γ. Σγουρός.

newsit

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.