ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ρονάλντο δίνει 19 εκ. στην Εφορία για να μην πάει φυλακή

1 min read

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου κατέληξε σε συμβιβασμό για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής

Σε συμβιβασμό κατέληξαν οι Ισπανικές φορολογικές αρχές με τον διάσημο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δέχθηκε να καταβάλει το ποσό των 19 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διευθετήσει η υπόθεση φοροδιαφυγής που τον βαρύνει και να αποφύγει την ποινή φυλάκισης 2 ετών που του έχει επιβληθεί από την Ισπανική Δικαιοσύνη, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 33χρονος πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μετεγγράφηκε πριν από λίγο καιρό στη Γιουβέντους, απέκρυψε σύμφωνα με τις Ισπανικές φορολογικές αρχές μέσω offshore εταιρειών στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και την Ιρλανδία, εισοδήματα που κέρδισε στην Ισπανία από τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του. Ειδικότερα, το 2014 καθυστέρησε να δηλώσει εισόδημα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2011-2014, όταν τα κέρδη του στη χώρα ανήλθαν σε 43 εκατ. ευρώ.

Επίσης, απέκρυψε εισοδήματα ύψους 28,4 εκατ. ευρώ από δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του, που συμφωνήθηκαν για την περίοδο 2015-2020. Σύμφωνα με την Ισπανική ένωση φορολογικών υπηρεσιών Gestha, εάν ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν προχωρούσε σε διακανονισμό, θα βρισκόταν αντιμέτωπος με πρόστιμο συνολικού ύψους 28 εκατ. ευρώ και ποινές φυλάκισης 3 ετών για την μία υπόθεση και 5 ετών για την άλλη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.