ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο πρώην ειδικός σύμβουλος του Τραμπ Στιβ Μπάνον αποθεώνει τον Μουσολίνι: Ήταν αρρενωπός– Φορούσε στολές

1 min read

Ο Μπανον που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και υποστηρίζει πλέον την Μαρίν Λεπέν είπε για τον Μουσολίνι ότι ήταν «μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα»!

Ο αμφιλεγόμενος Αμερικανός στρατηγικός αναλυτής Στιβ Μπάνον που διετέλεσε και ειδικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου… τάραξε και πάλι τα νερά εκφράζοντας αυτή τη φορά τον απεριόριστο θαυμασμό του για τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι!

Μιλώντας στο περιοδικό The Spectator, o πρώην διευθυντής σύνταξης του ειδησεογραφικού ιστότοπου Breitbart News διατρανώνει ότι ο Ιταλός φασιστής ηγέτης κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν «μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ού αιώνα»!

Ο Μπάνον δήλωσε μάλιστα γοητευμένος και για τις στιλιστικές επιλογές του Ιταλού δικτάτορα αλλά και για τις κατακτήσεις που είχε. «Ήταν προφανώς ο αγαπημένος των γυναικών». «Ήταν ο τύπος του άντρα που θαύμαζαν οι άντρες… Είχε όλη αυτή τη αρρενωπότητα», είπε ο Μπάνον και πρόσθεσε: «Είχε επίσης εκπληκτική αίσθηση της μόδας, όλο αυτό το πράγμα με τις στολές… Είμαι γοητευμένος από τον Μουσολίνι».

Ο Μπάνον, διετέλεσε γενικός διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.
Στα μέσα Αυγούστου του 2017 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του συμβούλου του Τραμπ και να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο όταν κατηγορήθηκε ότι τάσσεται υπέρ μια πολύ σκληρής γραμμής κατά των μειονοτήτων.

Εσχάτως δραστηριοποιείται στην Ευρώπη στηρίζοντας την Ζαν Μαρί Λεπέν. Πρόσφατα, είχε παρευρεθεί και στο συνέδριο του γαλλικού Εθνικού Μετώπου.

«Είστε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος,» είχε τονίσει ο Μπάνον μιλώντας στα μέλη του Εθνικού Μετώπου στη γαλλική πόλη Λιλ. «Η ιστορία είναι με το μέρος μας.» Αυτό απέδειξε η εκλογική επιτυχία των δεξιών λαϊκιστών στην Ιταλία, την Πολωνία και την Ουγγαρία, είχε αναφέρει ο πρώην επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής του Τραμπ .

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση