ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου μιλά για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκιση του και κατηγορεί τα media!

1 min read

Μετανιωμένος δηλώνει ο «παιδεραστής του Ρεθύμνου» και δηλώνει πως «κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη». «Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;», σχολίασε.

Ο προπονητής που καταδικάστηκε για 36 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων αποφυλακίστηκε αφότου εξέτισε 8 χρόνια στη φυλακή, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ξανά όταν κρίθηκε ότι δεν είχε παραβιάσει κανένα περιοριστικό όρο μετά την αποφυλάκισή του.

Η αποφυλάκισή του προκάλεσε τις αντιδράσεις των οικογενειών που μέλη της έπεσαν θύματά του στην Κρήτη, αλλά και τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου του Ρεθύμνου, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.«Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Είκοσι μία μέρες που έμεινα στην απομόνωση είναι λίγο, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Προσπαθώ από ένα τοπίο έρημο να βρω τα πατήματά μου», είπε στο STAR.

«Αυτό που νομίζω δε θα άντεχε κανένας άνθρωπος είναι το να δικάζεται εις το διηνεκές. Έχω δικαστεί πολλές φορές στο δικαστήριο. Δήλωσα τον σεβασμό μου στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσα ο ίδιος στους δικαστές να τιμωρηθώ με αυστηρότητα… Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ουσιαστικά λιντζάροντάς με. Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα, θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή. Αλλά ένας άνθρωπος να γίνεται σάκος του μποξ και στόχος όλων; Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;» ανέφερε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.