ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην Euroleague για να αλλάξει την απόφασή της Οι παίκτες δεν θέλουν να ταξιδέψουν στο Μιλάνο

1 min read

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέα επιστολή στην Euroleague, ζητώντας να αναθεωρήσει την απόφασή της για την διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο (12/3, 21:00).

Η«ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζήτησε από την Euroleague την αναβολή ή την αλλαγή έδρας του αγώνα με την Αρμάνι, με δεδομένο πως το Μιλάνο αποτελεί την… νούμερο εστία κορωνοϊού στην Ευρώπη. 

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με μια απόφαση – παρωδία, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των μελών της αποστολής των Πειραιωτών, ανέφερε την Τρίτη πως δεν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάνε στο Μιλάνο, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Έτορε Μεσίνα στη φυσική της έδρα. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θέλουν να ταξιδέψουν στο Μιλάνο!

Η Euroleague αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή έδρας της αναμέτρησης με την Αρμάνι, αλλά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» δεν θέλουν να ταξιδέψουν στο Μιλάνο και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους στη διοίκηση της ομάδας.

Οι παίκτες φοβούνται την έξαρση του κορωνοϊού στο Μιλάνο και σκέφτονται πως για 14 μέρες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Αρκετοί από αυτούς έχουν οικογένειες και κάτι τέτοιο θα δυσκόλευε τη ζωή τους. Ήδη ο Ολυμπιακός με νέα επιστολή στην Euroleague ζήτησε αναθεώρηση της απόφασης. Αν δεν αλλάξει κάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.