ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Πέδρο Μαρτίνς ως το 2024

1 min read

Σε ανανέωση της συνεργασίας με τον πορτογάλο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για επέκταση ως το 2024.

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί ως και το 2024, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2018 και από τότε μετρά δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και μία Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις όπως επί της Μίλαν και της Άρσεναλ. 

«Είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη υπερηφάνεια αυτό που ζω αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που αρέσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Μαρτίνς αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.