ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Νίκος Βούτσης για το Σκοπιανό: Ο Καμμένος δεν θα γίνει Σαμαράς

1 min read

Ο κ. Καμμένος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και γι’ αυτό δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση”.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος να γίνει ένα είδος “Αντώνη Σαμαρά” για τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Βούτσης πρόσθεσε μάλιστα, ότι “ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται, και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε”.

Γενικότερα για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο πρόεδρος της Βουλή είπε χαρακτηριστικά ότι “η σταθερότητα στην περιοχή είναι απολύτως αναγκαία για εμάς τους ίδιους, όχι για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. όπως λένε κάποιοι σύντροφοι σχηματικά εξ αριστερών. Το πού θα πάνε τα δυτικά Βαλκάνια, ποιος είναι ο ρόλος μας στην περιοχή, το τι συμβαίνει τώρα με την Τουρκία, το τι ανάγκες έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση με αφορμή το BREXIT ή τις χώρες του Βίζεγκραντ και τους συσχετισμούς δυνάμεων στην Αυστρία, όλο αυτό το πακέτο αφορά πάρα πολύ τη χώρα μας”. Και επισήμανε, «σε επιπλέον θέματα που μπορεί να παραπέμπουν σε αλυτρωτισμούς και άλλα ζητήματα, οι επαΐοντες οι οποίοι έχουν την πρώτη ευθύνη και θα κάνουν και τις σχετικές συζητήσεις, είμαι σίγουρος πως, αν βρεθεί λύση, θα έχουν πάρει όλες τις αναγκαίες πρόνοιες έτσι ώστε και στο μέλλον να μην υπάρξουν σκιές με τη γείτονα χώρα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.