ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«TRUTH Social»: Ο Ν.Τραμπ εγκαινιάζει πλατφόρμα κοινωνικού μέσου -Χτυπά τις «Big Tech» που «φιμώνουν όσους διαφωνούν»

1 min read

newskamatero

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεδρίας τους είχε δεχθεί επίθεση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ετοιμάζει νέα πλατφόρμα κοινωνικού μέσου, ώστε να μπορούν όλοι να εκφράζονται ελεύθερα. 

  • Η εταιρεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Trump Media & Technology Group (TMTG) ανακοίνωσε στο Twitter την Τετάρτη 20/10 την έναρξη μιας νέας πλατφόρμας κοινωνικών μέσων «TRUTH Social», που αναπτύχθηκε για να γίνει «αντίπαλος των φιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης». Μια άλλη αποστολή του έργου, σύμφωνα με το μήνυμα που εστάλη στους δημοσιογράφους, είναι να «αντεπιτεθεί στις εταιρείες «Big Tech» της Σίλικον Βάλεϊ, οι οποίες έχουν χρησιμοποιήσει τη μονομερή δύναμή τους για να φιμώσουν τις αντίθετες φωνές στην Αμερική».

Η εφαρμογή αναμένεται να παρουσιαστεί ζωντανά σε beta για τους προσκεκλημένους επισκέπτες τον Νοέμβριο του 2021. Επίσης, μια πανεθνική κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου. Επί του παρόντος, λέγεται ότι είναι διαθέσιμο στο Apple App Store για προπαραγγελία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.