ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μπόμπι Μπράουν επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

1 min read

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μπόμπι Μπράουν, αφού με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Μιλώντας στο «eurohoops.net», ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: «Νιώθω ωραία που επιτέλους θα γίνει. Τα ΜΜΕ έγραφαν πριν από τρία χρόνια ότι θα ένωνα τις δυνάμεις μου με τον Μπίλι και τον Ολυμπιακό. Επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Θα παίξουμε μαζί. Μίλησα μαζί του πριν από μία ώρα για όλη την κατάσταση και που θα έρθω στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να πάω εκεί και να το κάνω να δουλέψει».

Συνεχίζοντας εξήγησε γιατί αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση: «Είναι ο Ολυμπιακός! Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχει σπουδαία παράδοση, έχει κερδίσει τίτλους και έχει εκπληκτικούς οπαδούς. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή την ατμόσφαιρα; Και γενικά, η Αθήνα και η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Εχω παίξει στον Άρη, έχω βρεθεί στην Αθήνα και τώρα θα κάνω την πόλη σπίτι μου για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα είναι ευλογία. Παρακολουθώ την Ευρωλίγκα από τότε που έφυγα από τη Σιένα και είμαι ταπεινός και ευλογημένος που μπορώ να είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Όσον αφορά στην συνύπαρξη με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: «Αναμφίβολα ο Σπανούλης είναι ο πιο clutch παίκτης. Οπως είπα παρακολουθώ τα παιχνίδια και την Ευρωλίγκα. Οχι μόνο στις ειδήσεις και τα social media, έχω και Euroleague TV. Το να παίζω δίπλα του θα μας κάνει ένα σπουδαίο δίδυμο. Είμαστε και οι δύο πλέι μέικερ και οι δύο μπορούμε να σκοράρουμε και οι δύο είμαστε απειλές στο παρκέ. Και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και να πετύχουμε κι εμείς ως δίδυμο. Ο απώτερος στόχος είναι να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και τον τίτλο στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να πάω εκεί και να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα, να δουλέψω με την ομάδα και να νιώσω ξανά την ατμόσφαιρα. Δεν είναι εύκολο να μπεις στον Ολυμπιακό σε άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπη».

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.