ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μπέος για το “μπάχαλο” στη Superleague: “Ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τέτοιες μεθοδεύσεις!”

1 min read

Η Superleague έγραψε ξανά… ιστορία επικυρώνοντας τη μισή βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αναβάλλοντας την κλήρωση μόνο για τα πλέι άουτ.

Το γεγονός έφερε και την έντονη αντίδραση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος και έκανε λόγο για “εξωφρενική απόφαση” και “μεθοδεύσεις”, σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου
«Για όσους πιστεύουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους φροντίζουν, εμπράκτως, να τους διαψεύδουν. Δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει όταν η ιδιοτέλεια και το μικροσυμφέρον υπερισχύουν του συλλογικού, κοινωνικού καλού.

Superleague: Στον “αέρα” τα πλέι άουτ! Δεν έγινε η κλήρωση και περιμένουν την Εφέσεων

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την πραγματικά παράλογη και εξωφρενική απόφαση να γίνεται η κλήρωση για τα play offs και να αναβάλλεται η αντίστοιχη για τα play outs;

Ποιος μπορεί να είναι ο σοβαρός λόγος που επιβάλλει αυτή τη διακριτή και προφανώς μεροληπτική μεταχείριση, αν όχι τα συμφέροντα του παρασκηνίου, αυτά που οδήγησαν το ποδόσφαιρό μας στην ανυποληψία;

Δυστυχώς ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές συμβαίνουν. Μόνο στη Ελλάδα του 2020 που όλοι θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο και όλοι το απαξιώνουν και το ευτελίζουν. Δυστυχώς…».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.