ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

1 min read

Ο υπουργός Μουζάλας, εκτός από τα μειονεκτήματά του (με πρώτο και κύριο πως είναι κομμουνιστής…) έχει κι ένα προτέρημα: πολλές φορές είναι αφοπλιστικά ειλικρινής!

Έτσι σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγούλη, για το λόγο που ακύρωσε την χορήγηση ασύλου στον Τούρκο φυγά Σουλεϊμάν Νακσίν  προανήγγειλε –εμμέσως πλην σαφώς- την πρόθεση της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, να παραδώσει όλους ή κάποιους από τους Τούρκους φυγάδες στα νύχια του Ερντογάν Πασά

«Εγώ υπέγραψα την κυβερνητική απόφαση», απάντησε ο Μουζάλας, προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση δεν έκανε καμία παρέμβαση. Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για όλους και αυτό κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Η άσκηση ενός νόμιμου δικαιώματος δεν είναι παρέμβαση. Θα ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και θα παρθεί η απόφαση, που μπορεί να μην είναι ίδια για όλους. Η κυβέρνηση, χωρίς παρεμβάσεις, ενδιαφέρεται να κριθεί σε όλο το νομικό βάθος αυτή η υπόθεση, γιατί η Τουρκία είναι γείτονα χώρα με συγκεκριμένα προβλήματα, όμως, είμαστε μαζί σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς».

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.