ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

O MONΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Συζητήσεις έχει προκαλέσει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφερόμενος στην επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, όχι μόνο δεν τη καταδίκασε αλλά μάλιστα έκραξε τον κ. Μπουτάρη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thecaller.gr, σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Μπουτάρη, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο… νεκροταφείο.«Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη . Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Άμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους», δήλωσε σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Εξάλλου, προχθές ο δήμαρχος Βόλου αρνήθηκε να εγκρίνει ψήφισμα καταδίκης κατά της επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά γιατί όπως είπε, φοράει σκουλαρίκι και δεν τον συμπαθεί. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συνεδρίαση, η πλειονότητα της αντιπολίτευσης αποχώρησε, καθώς η πλειοψηφία του συμβουλίου δεν αποδέχθηκε το αίτημα να συζητηθεί και να εγκριθεί το αίτημα του ψηφίσματος.


Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων που δεν αφορούν την πόλη. Όπως ανέφερε, «δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία. Δεν μου αρέσει ο κ. Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο FOCUS του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε: «Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση