ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την Super League – Αναβολή και στο Άρης-ΑΕΚ

1 min read

Η Super League προχώρησε στην οριστική αναβολή και του Άρης-ΑΕΚ μετά τα έξι κρούσματα κορονοϊού στην Ένωση. Νωρίτερα αναβλήθηκε και το Αστέρας-Τρίπολης-Βόλος.

Επίσημα, και όπως αναμενόταν, αναβλήθηκε, μετά το Αστέρας Τρίπόλης-Βόλος και η αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ λόγω των έξι κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης.

Η Super League αφού πρώτα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις προχώρησε και στην αναβολή του αγώνα, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σε έλεγχο που υποβλήθηκαν τα ξημερώματα μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία.

Πρόκειται για τον Πέτρο Μάνταλο, τον Γεβγκέν Σάκχοφ, το Στράτο Σβάρνα και το Νασίμ Χνιντ, ενώ θετικό ήταν το τεστ και για δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Θυμίζουμε ότι στο πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τη Super League αναφέρεται σε προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα:

«Αναβολή αγώνα γίνεται μόνο όταν στον προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν τον αγώνα διαπιστωθούν 3 ή περισσότερα θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές. Προηγούμενα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, σε ελέγχους μέσα στην εβδομάδα λόγω συμπτωμάτων ή στενής επαφής με κρούσμα, βάζουν την ομάδα σε αυξημένη επιτήρηση αλλά δεν προσμετρώνται για αναβολή αγώνα».

Στην ΑΕΚ ούτως ή άλλως είχε προγραμματιστεί νέο τεστ για αύριο το πρωί οπότε και τυπικά η Super League ανακοίνωσε μια ακόμη αναβολή.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.