ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο κορονοϊός “παίρνει” κεφάλια: Παραιτήθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ

1 min read

Σε συνέχεια των συγκεκριμένων αναφορών, ο κ. Έσπερ επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Μόντλι, αν και δεν την είχε ζητήσει.

Σύμφωνα με τον κ. Έσπερ, με τη σύμφωνη γνώμη του Ντόναλντ Τραμπ τον κ. Μόντλι θα αντικαταστήσει ο υφυπουργός στρατού Τζιμ ΜακΦέρσον.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Ναυτικού υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας στον ΗΠΑ.

Πυρά Πελόζι

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι είχε ζητήσει την αποπομπή του κ. Μόντλι, καταλογίζοντάς του ότι επέδειξε σοβαρή έλλειψη ορθής κρίσης και ισχυρής ηγεσίας όταν απάλλαξε από τα καθήκοντά του τον πλοίαρχο Κρόζιερ του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt.

​Υπενθυμίζεται, πως ο πλοίαρχος Κρόζιερ απαλλάχθηκε των καθηκόντων του από καπετάνιος του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, ενώ στην συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες, διαγνώστηκε και ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Ο εκτελών χρέη υπουργού Ναυτικού των ΗΠΑ υπέβαλε την παραίτησή του μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ – σε δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου – ότι θα ήταν πρόθυμος να αναμειχθεί στο θέμα του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, του οποίου πολλά μέλη του πληρώματος διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Πηγή: Σπούτνικ

Δημοσίευση στα Social Media