ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο καυγάς του εισαγγελέα με τον δολοφόνο Ζαφειρόπουλου – Συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό

1 min read

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίστηκε, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Το έγκλημα είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επί της οδού Ασκληπιού. Σε πρώτο βαθμό οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί σε ισόβια. Επιπλέον, οι δικαστές επέβαλλαν στον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας κάθειρξη 11 ετών για τα αδικήματα της ληστείας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τον δεύτερο βαθμό, οι τρεις κατηγορούμενοι που παραστάθηκαν στο δικαστήριο (ο ένας έχει δολοφονηθεί, ενώ ένας ακόμη διαφεύγει της σύλληψης) δέχθηκαν τις ερωτήσεις της έδρας για το τι οδήγησε στην δολοφονία του ποινικολόγου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, υπήρξε και διαπληκτισμός μεταξύ του Λεκοτσάι με τον εισαγγελέα της έδρας ο οποίος τον ρώτησε για τις πολύ συχνές τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον δικηγόρο, Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στην αποκαλούμενη «Μαφία των Φυλακών».

Λεκοτσάϊ: Γιατί με ρωτάτε για πράγματα τα οποία είναι άσχετα με αυτή την υπόθεση;

Εισαγγελέας: Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα σας ρωτήσω…

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή με την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.