ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο κακός χαμός με Σκουρλέτη και Ανδρουλάκη σε τηλεοπτικό πλατό [βίντεο]

1 min read

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένοι στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κακός χαμός έγινε στο τηλεοπτικό πλατό του Αction 24 με πρωταγωνιστές τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένοι στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Πάνος Σκουρλέτης μιλούσε συνεχώς  περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος κάτι που έκανε τον Νίκο Ανδρουλάκη να αντιδράσει έντονα.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης, την ώρα που ο Π. Σκουρλέτης έξαλλος έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο, βάζοντάς τα και με τον παρουσιαστή Δ. Τάκη τον οποίο κατηγόρησε πως καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

«Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για να εισπράξει την ειρωνική απάντηση του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ: «καλό ταξίδι, σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.