ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καιρός σήμερα

1 min read

Την Τετάρτη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες από πλευράς φαινομένων, με κανονικές θερμοκρασίες το μεσημέρι και αρκετή φθινοπωρινή ψύχρα νωρίς το πρωί.

Τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα στις περισσότερες περιοχές. Θα επικρατήσει περισσότερη ηλιοφάνεια στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται παροδικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με πιθανότητα να βρέξει κατά τόπους στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, το βόρειο τμήμα της Εύβοιας, βροχή όμως μικρής έκτασης, έντασης και διάρκειας.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα κυμανθεί σε παρόμοια επίπεδα. Θα πλησιάσει τους 20 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 22 στα δυτικά και 20 – 22 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.

Οι μέγιστες στα νησιά του Αιγαίου δε θα ξεπεράσουν τους 20 – 23 βαθμούς, τιμές σε όλη τη χώρα που συμβαδίζουν με τις αναμενόμενες για την εποχή, με τη βόρεια Ελλάδα να δέχεται υψηλότερες τιμές για τα δεδομένα του Νοέμβρη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις 3 – 4 μποφόρ. Βοριάδες στο Αιγαίο με ένταση 4 – 5, τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 – 22 βαθμούς και θα πνέει βόρειος άνεμος στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3 – 5, στα ανατολικά και 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό θα είναι περισσότερο φθινοπωρινό, καθώς αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ασθενείς τοπικές βροχές το μεσημέρι στη Χαλκιδική αλλά και μέσα στην πόλη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 – 19 βαθμούς, με ανέμους ασθενείς που θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις. 2 – 3 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Πέμπτη ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο, με περισσότερο ήλιο στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και το Αιγαίο, και παροδική συννεφιά στα βόρεια και ανατολικά.

Οι βροχές για ακόμα μια ημέρα θα είναι γενικά περιορισμένες, με τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά, θα πλησιάσει τους 20 – 22 βαθμούς και το βόρειο ρεύμα στα πελάγη θα πνέει μέχρι 5 – 6 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα υποχωρήσει.

Την Παρασκευή αναμένεται αίθριος καιρός. Νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα κεντρικά και βόρεια, σταδιακά, και προς το βράδυ θα πρέπει να περιμένουμε τοπικές βροχές στις συγκεκριμένες κεντρικές και βόρειες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα βόρεια με 18 βαθμούς το μεσημέρι και θα πλησιάσει τους 21 – 23 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Βόρειοι οι άνεμοι στα πελάγη με ένταση 3 – 5 μποφόρ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.