ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ο καιρός σήμερα

1 min read

Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπει η ΕΜΥ αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία πρόσκαιρα στα βόρεια και από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και από το απόγευμα πρόσκαιρα μέχρι 6, που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, οι οποίες από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 24 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4, που από το βράδυ σταδιακά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων τοπικά μέχρι 5 μποφόρ στο Θρακικό.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία από τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά στη Θεσσαλία, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που από αργά το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Άνεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, που αργά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι νότιοι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.