ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καιρός Για σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

1 min read

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, βροχές αναμένονται στα Επτάνησα, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, εκτός της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στην Εύβοια και ενδεχομένως στις Σποράδες. Τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Ήπειρο, στην Κεντρική Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Δυτική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας (κυρίως κεντρικά και βόρεια), ενώ προς το βράδυ οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές και θα επηρεάσουν και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής-Βόρειας Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 9, στην Ήπειρο από 4 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 11, στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο από 6 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 14, στα Επτάνησα από 7 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 11, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 14-15 βαθμούς, και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 6 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ, με προοδευτική ενίσχυση στα βόρεια πελάγη στα 6 μποφόρ και ενδεχομένως από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 και προοδευτικά 6-7 μποφόρ, ενώ μετά το μεσημέρι στα νότια πελάγη θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Τη νύχτα προς Πέμπτη αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση κατά τόπους.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 και μετά το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12-13 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, κυρίως το βράδυ, με τάση να επηρεάσουν προοδευτικά και ημιορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.

Καιρός στην Υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Nεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά που από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία και στα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας θα είναι κατά τόπους πυκνές (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα και πάνω).
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου ( κυρίως στη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, τη Λευκάδα και την Ιθάκη), τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και από τη νύχτα στην Ήπειρο.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά που από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές στα ορεινά και τα ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο τα 800 μέτρα και πάνω) της Ηπείρου, και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βαθμιαία θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας (στα δυτικά και βόρεια τμήματα) και της κεντρικής Στερεάς οι οποίες από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.