ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο καιρός για σήμερα

1 min read

Ο καιρός πρόγνωση

Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά αναμένονται σήμερα, Τρίτη. 

Σύμφωνα με το meteo.gr νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο και Ιόνιο, ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στη Μακεδονία από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 34, στη Θεσσαλία από 20 έως 37, στα δυτικά ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 35, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 34, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 29 και στην Κρήτη από 18 έως 34 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν από τα δυτικά τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τη νύχτα στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Τη νύχτα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες και πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες προς το βράδυ.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 και τοπικά στα νότια έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.