ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καιρός Για σήμερα Αναλυτικά η πρόγνωση

1 min read

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Βροχές θα σημειωθούν αρχικά στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ προς το βράδυ τοπικές βροχές αναμένονται και στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη και στο Αιγαίο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος τους εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 11, στη Θεσσαλία από 5 έως 12, στην Ήπειρο από 4 έως 14, στη Στερεά από 7 έως 15, στην Πελοπόννησο από 7 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 16, στις Κυκλάδες από 10 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως από βόρεια προς νότια θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα και από βόρεια προς τα νότια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές ενώ έως το πρωί υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα θαλάσσια- παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως από το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες που από το βράδυ θα περιοριοστούν στα νότια.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν βαθμιαία σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που το βράδυ θα ενταθούν και στα νότια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από το μεσημέρι θα στραφούν βαθμιαία σε βορειοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, που από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα βαθμιαία θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.