ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Καιρός Για Σήμερα

1 min read

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αύριο, Πέμπτη

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ειδικά σε αυτά κάτω από τη νότια Θεσσαλία και Ήπειρο, αλλά και νοτιότερα στην Πελοπόννησο, τα Επτάνησα και σε όλο σχεδόν το Αιγαίο.

Στις βορειότερες περιοχές θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα λίγο πιο πυκνές κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Από Σήμερα αναμένουμε και άνοδο της θερμοκρασίας που θα διαρκέσει έως και το Σάββατο. Συγκεκριμένα, στα δυτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 32 έως 34 βαθμούς, 33 με 34 στα βόρεια και στους 30 με 32 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Για την περιοχή της Αττικής αναμένουμε ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως και 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενδεχομένως πιο πυκνές στην περιοχή της Χαλκιδικής. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 17 και θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι νότιοι έως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Για τις επόμενες ημέρες, την Παρασκευή αναμένεται να είναι μία καλοκαιρινή ημέρα και το Σάββατο, που θα είναι και η τελευταία ημέρα της θερμής εισβολής, στα βόρειοδυτικά της χώρα αναμένεται να σημειωθούν βροχές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.