ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Κ.Μητσοτάκης έδιωξε τους καραμανλικούς από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Τους θεωρούσε «επικίνδυνους»

1 min read

Μετά τον Κώστα Τζαβάρα και ελάχιστα λεπτά πριν την κρίσιμη συνεδρίαση για το σκάνδαλο-κακούργημα των υποκλοπών, η κυβέρνηση έθεσε εκτός Επιτροπής ακόμα δυο γαλάζιους βουλευτές.

Πρόκειται για τους καραμανλικούς Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Ανδρέα Κουτσούμπα, που σύμφωνα με τη ΝΔ απουσιάζουν στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι ο γαλάζιος Ανδρέας Κουτσούμπας είχε ταχθεί κατά της επίκλησης του απορρήτου για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας είχε δηλώσει ότι: «Είμαι κι εγώ από αυτούς που θα ήθελα, πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας να το μάθω και εγώ» είπε για τους λόγους της παρακολούθησης Ανδρουλάκη σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Τη θέση τους θα πάρουν οι βουλευτές Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σημειώνεται ότι σήμερα προσκλήθηκαν από την Επιτροπή για να καταθέσουν οι Ταλ Ντίλιαν, ιδρυτής της Intellexa που εμπορεύεται το Predator, και οι επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος που συνδέονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa, οι οποίοι και δεν εμφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει πρόταση σχετικά με νέα κλήση και εφόσον δεν προσέλθουν θα τεθεί θέμα προσαγωγής.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά ακόμη και τη βίαιη προσαγωγή των προαναφερόμενων με την οποία έχει διαφωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, προϊδεάζοντας ότι θα γίνουν δεκτά τα υπομνήματα όσων επιλέξουν να καταθέσουν με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.