ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει με ανάρτηση-«φωτιά» για τους εμβολιασμούς των γιατρών

1 min read

Ο Γρηγόρης Πετράκος που κατηγορήθηκε για διασπορά fake news στα social media, αρνήθηκε τα δημοσιεύματα που που ήθελαν παρέμβαση εισαγγελέα για τα στοιχεία που παρουσίασε σε βίντεο στο Facebook.

O τραγουδιστής υποστήριξε ότι κάποια λεγόμενα του διαστρεβλώθηκαν και ότι ο ίδιος αναδημοσίευσε «επίσημα στοιχεία που έβρισκε σε επίσημους φορείς». Ο γνωστός τραγουδιστής που προκάλεσε αντιδράσεις για όσα παρουσίασε αναφορικά με την πανδημία, επέστρεψε με νέα ανάρτηση που θα προκαλέσει.

Ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε ένα έγγραφο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο ζητείται από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να ενημερώσει για τα στοιχεία του προσωπικού του, οι οποίοι θα δηλώσουν ενυπόγραφα αν θέλουν ή όχι να εμβολιαστούν (προκειμένου να οργανωθεί ο τρόπος του εμβολιασμού).

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής παραθέτει μια σειρά από δικά του ερωτήματα:

Η ανάρτησή του:

«Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείο εκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να εμβολιασθούν. Ποιοί ΓΙΑΤΡΟΙ θα αρνηθούν.

Μα οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα; Οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ζουν κάθε μέρα από κοντά τη “φρίκη του φονικού ιού”; Οι γιατροί δεν είναι που θα μας προτρέψουν να εμβολιασθουμε κι εμείς; Οχι;;

Θα έρθει λοιπόν το ΚΡΆΤΟΣ να εκβιάσει τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ να εμβολιασθούν ενώ οι ίδιοι αρνούνται; για να δώσουν το καλό παράδειγμα Με λίγα λόγια όχι μόνο εμείς οι απλοί άσχετοι αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί πρέπει να ακούνε τους “ειδικούς” ακόμα και με το ζόρι!

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι “ειδικοί” τελικα;;;
Γιατί εμείς νομίζαμε ότι είναι οι γιατροί…
Είναι οι ειδικοί των φαρμακευτικών;;; του διεφθαρμένου ΠΟΥ κ των κυβερνήσεων που είναι υπάλληλοι αυτών των φαρμακευτικών;

Σε αυτό το κακοποιημένο απομεινάρι “Δημοκρατίας” λοιπόν που ζούμε οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να υπογράψουν γραπτή “δήλωση φρονημάτων”.

Ντροπή!!!!»

Πηγή newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.